interieurBetonlook stucwerk

Pandoma

pandomo

Beton lééft, is tijdloos en hygiënisch. Het is een product dat warmte uitstraalt en kan daardoor erg mooi gecombineerd worden met diverse houtsoorten. Het is onder andere geschikt voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafels en trappen. Het biedt een eindeloze variatie aan mogelijkheden en kleuren voor uw woning of bedrijfsruimte.

Wat zijn de verschillen? Pandomo heeft een warme exclusieve uitstraling. Het is een wandafwerking die geschikt is voor oppervlakken die niet permanent nat worden zoals in een keuken, toilet en delen van de badkamer. Het is cementgebonden (na droging zeer hard en spanningsarm) en is in één slag aan te brengen waarna het gepolijst en afgewerkt wordt. Het is bij uitstek geschikt voor winkels, restaurants en showrooms omdat de doorlooptijd zo aantrekkelijk kort is. Het kan desgewenst aangebracht worden over bestaand tegelwerk. Qua look-and-feel doet het denken aan Italiaans stucwerk met een licht gemarmerd effect.

Beton-ciré is meer geschikt voor vochtige ruimtes en kan uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming. Het is een product dat in meerdere arbeidsslagen aangebracht wordt. Het is daardoor wel duurder dan Pandomo en ook de doorlooptijd van het project is iets langer. Het resultaat is een exclusieve en warme uitstraling, nog beter belastbaar en waterdicht. Het wordt vaak toegepast voor vloeren, douches, baden en aanrechtbladen.

In beide gevallen is het eindproduct uniek; een echte eyecatcher!

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>